Afbeelding
Foto: Marinka Hilders

Overdracht Veiligheidsregio Politie

Algemeen

Vanaf vandaag valt Weesp onder de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. Vanochtend werd daar een officieel moment van gemaakt bij de politie. Weesp valt vanaf vandaag in het werkgebied van Politie Amsterdam. In de brandweer kazerne van Weesp was burgemeester van Bochove aanwezig bij het officiële moment: de sleuteloverdracht aan de hoofdagent van Amsterdam.

Voor Weespers zelf zal er niet veel veranderen. De politie is als het nodig is net zo snel ter plaatse als eerst. Het enige waar Weesp misschien aan moet wennen, zijn de vier nieuwe gezichten van uw wijkagenten. Afgelopen tijd zijn zij al regelmatig in Weesp geweest om de omgeving en de mensen te leren kennen. Angela Vessies (Stationsbuurt/Weespersluis), Erik Meijer (Centrum), Appie Colak (Hogewey) en Wendy Nagtegaal (Aetsveld).

Aangifte doen kan ook nog in Weesp op afspraak. Op dinsdag en donderdag van 9.00 tot 17.00 uur op de Aetsveldselaan 65. Ook digitaal is het mogelijk om aangifte te doen. Weespers kunnen een aangifte inplannen bij de politiemedewerkers van het servicecentrum, via 0900-8844. Voor vragen en meldingen die geen spoed hebben kunt u daar terecht. In geval van nood, gevaar of heterdaad belt u altijd 112.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant