FC Weesp maakt de nederlaag van een week geleden goed. (archieffoto )

Vechtlust FC Weesp beloond

Algemeen

WEESP - Vooral doordat het elftal na rust veel vechtlust toonde heeft FC Weesp zondag een knappe zege geboekt op het sterke FC Abcoude. De Weespers kwamen na rust sterk terug en zetten een 2-3 zege op het scorebord.

FC Weesp startte zwak en kreeg voor de rust al snel twee tegengoals te verwerken. Na de rust was alles anders. FC Weesp speelde een stuk beter en toonde veel meer vechtlust. Oseanu van Doorn scoorde vlak voor de slotfase de derde treffer.

Nederlaag zaterdag FC Weesp
Zonder een groot aantal vaste spelers heeft de zaterdagploeg van FC Weesp afgelopen weekend een nederlaag geleden. De Weespers verloren met 0-3 van Altius.

FC Weesp startte nog goed en kon het een uur volhouden tegen de flets spelende tegenstander. Nadat de tegenstander op voorsprong kwam, zette FC Weesp alles op alles. Dat kostte de ploeg de kop. De tegenstander scoorde toen nog twee keer.

Forse klap voetbalsters
Vooral doordat de tegenstander een maatje te groot was, hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag een nederlaag geleden. Het ervaren SDO was met 8-3 te sterk voor FC Weesp.

FC Weesp probeerde van alles en toonde genoeg vechtlust tegen de reserves van de Bussumse hoofdklassers, maar moest al snel genoegen nemen met een achterstand en vervolgens ook een nederlaag. Pluspunt was dat de Weespers wel 3 goede goals scoorden, waarmee men na afloop tevreden was.