Ron de Boer (m): PvdA is vertrouwen in college kwijt
Ron de Boer (m): PvdA is vertrouwen in college kwijt

PvdA is vertrouwen in college kwijt

Algemeen

WEESP - PvdA-fractievoorzitter Ron de Boer heeft geen vertrouwen meer in het college van B&W. Dat vertelde hij woensdag op Radio Weesp in reactie op de gang van zaken rondom de bomenkap op de Achtergracht.

Volgens De Boer is hij weken bezig geweest om te vragen bij wethouder Jean van der Hoeven of en wanneer er gekapt gaat worden op het doodlopende deel van de straat. Daar moeten parkeerplaatsen komen. Toen de gemeente dinsdag een persbericht stuurde met daarin alle informatie, was De Boer nog steeds niet op de hoogte gebracht. "Terwijl ik er steeds om vroeg", zo vertelt hij.

"En dit is niet de eerste keer dat de informatievoorziening vanuit het college schort. We hebben het ook gezien rondom Het Domijn", aldus De Boer. "Het geldt overigens niet alleen voor mij, maar ook naar Weespers toe."

Ondanks dat De Boer het vertrouwen kwijt is in het college, gaat hij niet proberen om wethouder Van der Hoeven naar huis te sturen. "Dat doen we niet zo vlak voor de verkiezingen." Hij wil nog wel met de gemeenteraad discussiëren over de zaak. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant