Afbeelding
Foto: André Verheul

Inschrijving WeesperNieuws Extra Triatlon

Algemeen

Vrijdag 21 januari 2022 om 18:00 uur gaat de inschrijving van de WeesperNieuws Extra Triatlon open. Door de maatregelen van de afgelopen twee jaar was het niet mogelijk om het evenement door te laten gaan.

In 2019 werd nog een jubileum gevierd vanwege de 30e editie, de twee zomers erop werd het evenement afgelast. De organisatie durft het dit jaar weer aan om de voorbereidingen te beginnen, ze laten weten “Na twee jaar op pauze staan wij in ieder geval in de startblokken om weer te beginnen.”

De kwart triatlon vindt plaats op zondag 18 september 2022. Naast atleten is de organisatie ook weer op zoek naar vrijwilligers die zich in willen zetten tijdens de wedstrijd en de voorbereidingen. Voorzitter Willem Hilders laat weten dat de eerste vrijwilligers aanmeldingen al zijn binnen gekomen. “Mensen hebben er weer zin in en willen zich ook weer inzetten, gelukkig.” liet hij weten.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via: vrijwilliger@weespernieuwstriatlon.nl. Atleten moeten nog wachten tot vrijdag maar dan kunnen ze op de website van de WeesperNieuws Extra Triatlon terecht. De inschrijving voor atleten loopt tot 8 april 2022 (23.59 uur). weespernieuwstriatlon.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant