Eigenaar Minsheng Hu fileert een verse zalm in zijn blinkendnieuwe keuken
Eigenaar Minsheng Hu fileert een verse zalm in zijn blinkendnieuwe keuken

Tong Ah weer open na ingrijpende verbouwing

Algemeen

WEESP - Tong Ah is gewoonTong Ah gebleven, maar toch is het restaurant met de tijd meegegaan. Onlangs zwaaiden de deuren weer open na een ingrijpende verbouwing.

In die enkele weken dat het restaurant gesloten was - de afhaalservice was zelfs maar een paar dagen dicht - heeft Tong Ah een complete metamorfose ondergaan. Wat direct opvalt is de open keuken waar vroeger de bar stond. 

Ook is er een splinternieuwe kinderhoek, met speelgoed voor de allerkleinsten tot computergames voor wat grotere kinderen.

"Ik heb zelf een gezin en weet dat er hier in de buurt weinig restaurants zijn waar je met een gerust hart je kinderen mee naartoe neemt. Je belandt al snel in een buffetrestaurant. Niks mis mee, maar mijn ervaring is dat je amper echt samen aan tafel zit. Iedereen is continu in de weer. Bij ons wordt alles aan tafel gebracht zodat er tijd is voor ontspanning, aandacht voor elkaar en goede gesprekken", vertelt Linda Woo deze week in het WeesperNieuws.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant