Afbeelding
Foto: Hans Peijs

Kastanjelaan wordt gerepareerd

Algemeen

WEESP De Kastanjelaan moet veel eerder dan verwacht worden gerepareerd.. De weg gaat namelijk sneller achteruit dan was aangenomen.

De Kastanjelaan staat voor 2023 op de nominatie voor groot onderhoud, maar zolang kan er niet worden gewacht. Onlangs is namelijk gebleken dat de weg hard achteruit is gegaan. Er zijn bijvoorbeeld verzakkingen. Om de Kastanjelaan voor weggebruikers veilig te houden, worden er daarom nu al reparaties uitgevoerd.

Dat de Kastanjelaan verbeterd moet worden, is duidelijk te zien aan het wegdek, maar ook de woningen aan de even kant worden met de dag slechter. Een van de woningen op de kop wordt al maandenlang gestut. Het is niet bekend wanneer de woningen worden aangepakt. Aan de andere kant van de Kastanjelaan staan twee woonblokken met vrij nieuwe woningen en er is een braakliggend terrein war Ymere ook een blok woningen gaat bouwen. Onduidelijk is of het vrachtverkeer dat als gevolg van de sloop van een appartementencomplex door de straat reed mede de oorzaak is van de verzakkingen, maar geholpen zal het in elk geval niet.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant