Vechtlust MHCW beloond

WEESP - Hard werken werd zondag goed beloond voor de hockeysters van MHCW. Na enkele nederlagen speelde de ploeg tegen het sterke Xenios met veel bravoure en dat leverde na meer dan een uur hockey ook knap een 3-2 zege op voor de Weespers.

MHCW kwam meteen op voorsprong door een goal van Merel van Kassel. Toch kwam de tegenstander snel terug. Na de rust werd het duel met de seconde spannender. MHCW vocht voor wat het waard was. Dat werd beloond.

Alles valt goed voor hockeyers

Op het allerlaatste moment hebben de hockeyers van MHCW zondag een knappe zege geboekt tegen Kikkers. MHCW kwam na rust sterk terug van een achterstand en pakte een 4-3 zege.

MHCW startte goed en was voor rust de beter ploeg, maar faalde met het benutten van kansen. Alleen Taco Hoogendijk kon met een knappe sleeppush scoren. De tegenstander kon voor rust terugkomen. Na de rust kon MHCW herpakken. Goals van Christoph Rosenmöller (2x) en Sem van Niekerk brachten MHCW de zege.