Afbeelding
Foto: Plofhuis 7

Jazz in Plofhuis7, het mag weer!

Cultureel

WEESP Elke laatste zondag van de maand is er traditiegetrouw in Plofhuis7 bij Fort Uitermeer een jazzconcert. Dankzij de nieuwe versoepelingen kan het concert op aanstaande zondag 30 januari 2022 gewoon doorgaan. Vanaf 15.30 uur gaat de band van Joris Teepe de sterren van de hemel spelen.

“Nu er nieuwe versoepelingen zijn en er meer mag in de cultuursector, dachten we: we gaan er zondag gewoon weer een feestje van maken.” Joop van Wijngaarden, coördinator van Plofhuis7 is blij dat het maandelijkse jazzconcert in het cultuurplofhuis aanstaande zondag gewoon door kan gaan. “We hebben de persconferentie afgewacht, want we wisten niet zeker of de maatregelen voor concerten gehandhaafd zouden blijven. Maar het mag weer! Dus dan doen we het. Dat is niet alleen fijn voor bezoekers die van een jazzconcert op zondag willen genieten, maar ook voor de muzikanten. Die mogen eindelijk weer spelen.”

Aanstaande zondag speelt contrabassist Joris Teepe met vier andere jazzmuzikanten onder de naam Teepe’s Tension & Release in Plofhuis7. Kaarten kosten € 12,50. Je kunt reserveren via kaartverkoop@plofhuis7.nl, maar het is ook mogelijk om zondag een kaartje aan de deur te kopen.

Lees hier meer over het jazzconcert op zondag 30 januari 2022 in Plofhuis 7.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant