Swingen tot in de late uurtjes
Swingen tot in de late uurtjes

You better PINK levert € 10.000 op voor Pink Ribbon

Algemeen

WEESP - Sandra van der Spruit uit Weesp is van alle markten thuis. Niet alleen was het benefietfeest You better PINK door haar tot in de puntjes geregeld, ze liet ook nog eens iedereen swingen toen ze zelf meezong met Addition. 

De bezoekers van het feest dat zaterdagavond in Nigtevecht werd gehouden, kijken terug op een geslaagde avond. Via de sociale media wordt de Weespse overladen met complimenten. De feestgangers hebben zich tot in de late uurtjes vermaakt met verschillende optredens. Ook was er een spannende veiling, met NOS-presentator Herman van der Zandt als veilingmeester. Wie niets in de veiling had gescoord, ging even goed niet met lege handen naar huis. Voor iedereen was er een leuke goodybag, gevuld door sponsors. Veel tasjes gingen mee de pendelbus in, want een groot deel van de bezoekers kwam uit Weesp. 

Van der Spruit maakte aan het eind van de avond de voorlopige opbrengst bekend: € 10.000. Dat geld gaat naar Pink Ribbon, de stichting die geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek en voorlichting op het gebied van borstkanker. De € 10.000 euro van Van der Spruit is bijeengebracht met het feest, een statiegeldinzameling, veilingen en andere acties. 

   

 

Sandra van der Spruit zelf ook op het podium
NOS-presentator Herman van der Zandt verzorgt de veiling
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant