Enorme kater voor FC Weesp

Een enorme kater afgelopen weekend voor FC Weesp. Door fouten kon het sterke Hoofddorp na rust twee keer toeslaan en FC Weesp beduusd en met een 0-2 nederlaag achterlaten. FC Weesp speelde geen goede pot voetbal. Heel af en toe kwam er een Weesper kansje, maar de toeschouwers aan de kant werden verder amper vermaakt. Na rust was het spel wat beter, maar faalde FC Weesp met het benutten van kansen. Hoofddorp had aan twee fouten van FC Weesp voldoende voor de zege.

Doelpuntenfeest voor zaterdag

Met een monsterscore op het scorebord heeft de zaterdag van FC Weesp deze week de tweede zege van het jaar geboekt. De Weesper derdeklasser was een paar maatjes te groot voor oude kwelgeest De Posthoorn: 2-7. Dat FC Weesp tot zeven goals kwam, mocht een wonder genoemd worden. Voor de rust kreeg FC Weesp wel kansen, maar werd er slecht afgerond. Na de rust was het hek van de dam. Alles wat FC Weesp probeerde lukte.

Duel voetbalsters gestaakt

Harde regen en hagel heeft er voor gezorgd dat de voetbalsters van FC Weesp maar een uur op het veld hebben gestaan. Het duel tegen Hercules moest door het slechte weer worden gestaakt. Het stond op dat moment 0-5 voor de Weespers. FC Weesp had het hele uur geen enkel probleem met het spel van Hercules. De Weesper voetbalsters waren op stoom, speelden goed voetbal en stevenden af op een grote zege. Het weer stond dat echter tegen.

Traag tempo nekt MHCW

Vooral doordat het tempo veel te traag was, hebben de hockeysters van MHCW afgelopen weekend verloren van Qui Vive. De Weespers leken na rust nog even terug te komen, maar stapten toch met een 6-3 nederlaag van het veld. MHCW speelde voor rust erg slecht. De Weespers probeerden van alles, maar speelden veel te langzaam. De tegenstander kon dat goed benutten. Na rust kwam MHCW met sterk spel terug, maar een ommekeer bleef achterwege.

MHCW verspeelt punten

Slecht hockey heeft de hockeyers van MHCW afgelopen weekend toch een punt opgeleverd. Het laag geklasseerde Athena bleek een te grote horde voor de Weespers; het werd 3-3. MHCW had het geluk dat Athena geen kracht had om het slechte spel van MHCW echt af te straffen, waardoor de schade beperkt bleef.  Voor MHCW kwamen de goals van Taco Hoogendijk. De MHCW'er was de beste man van het veld.

Oberon verslaat concurrent

Met een zege op naaste belager Albatros hebben de volleybalsters van Oberon vlak voor het weekend goede zaken gedaan aan kop van het klassement. De Weespers versloegen de runner-up met 4-0. Anders dan de 4-0 stand doet voorkomen, moesten de Weespers wel aan de bak. De marges waren elke set steeds krap, maar Oberon stond wel steeds aan de goede kant van de score. Eerst kwam de ploeg op voorsprong door 25-18 en 25-23. Daarna kon de ploeg goed doorpakken door met 25-19 en 25-23 alle punten te pakken.

Volleyballers houden koers

Weer een zege voor de volleyballers van Oberon. De Weespers houden, op 5 punten achterstand, koers achter de koploper. Vlak voor het weekend versloeg de Weesper ploeg Spaarnestad: 3-1. Oberon kon meteen op voorsprong komen tegen de lager geklasseerde tegenstander. Eerst werd het 25-21, daarna trok Oberon meteen door en werden met 25-16 en 25-21 ook de tweede en derde set gepakt. Spaarnestad kon alleen de laatste zet pakken. Na een spannend slotakkoord werd het 28-30.