Afbeelding
Foto: Pixabay

Uitsluitend vrouwen in de sportschool

Algemeen

WEESP In Amsterdam is het al een ding: sportscholen voor ladies only. Fitness Center Weesp begint vanaf vandaag ook met sporturen waarin er uitsluitend vrouwen in de sportschool aanwezig mogen zijn.

Vanaf vandaag mogen er elke donderdag van 20:30 tot 22:00 en elke zondag van 15:00 tot 16:30 alleen vrouwen sporten bij Fitness Center Weesp. De sportschool neemt dit initiatief om de drempel om te beginnen met sporten lager te maken. Veel vrouwen uit Weesp sporten nu in speciale ‘ladies only’ sportscholen in Amsterdam. De eigenaar van Fitness Center Weesp vertelt dat zij met hun ‘ladies only’ sporturen hopen meer vrouwen in Weesp aan het sporten te krijgen. “Wij willen dat onze sportschool voor iedereen toegankelijk is. sporten is goed voor lichaam en geest, en dit willen wij bevorderen”, aldus de eigenaar.

Opendagen in de sportschool

Vanavond tussen 20:30 en 22:00, en aanstaande zondag 6 februari van 15:00 tot 16:30 zijn worden er opendagen gehouden in de sportschool. Met een geldige qr-code, mondkapje en een handdoek zijn alle vrouwen van harte welkom rond te komen kijken. Op deze manier kunnen zij uitvinden of de sportschool iets voor hun is. Ook mogen de apparaten gebruikt worden, en onder het genot van een kop koffie zullen beide eigenaren en verschillende instructeurs zullen aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Bij interesse in de ladies only sporturen is er een speciaal abonnement van 25,95 euro per maand waarin vrouwen alleen tijdens deze uren kunnen sporten. Met een regulier abonnement kunnen vrouwen tijdens de gemengde dagen sporten, én tijdens de uren speciaal voor vrouwen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant