FC Weesp slaat na rust toe

Een afgetekende zege zondag voor de voetballers van FC Weesp. De Weespers speelden de beste tweede helft van het jaar en wonnen met 5-1 van Quick 1890. FC Weesp moest voor rust nog erg wennen aan het spel en kwam zelfs op een achterstand te staan. Het voetbal van na rust maakte echter alles goed. FC Weesp was heer en meester en kon de achterstand al snel goedmaken. De goals kwamen van Marcin Kmiecik (3x), Jasper Spanjerberg en Koen Buddenberg.

Off-day nekt zaterdagelftal

Zonder ook maar één grote kans heeft de zaterdag van FC Weesp deze week verloren van De Vecht: 3-0. De Weespers hadden een complete off-day. Dat was goed te merken toen de 3-0 al halverwege de eerste helft op het scorebord stond. De Vecht kon met speels gemak de zege pakken. FC Weesp probeerde, vooral na rust, wat terug te doen maar moest genoegen nemen met de nederlaag. Kansen bleven achterwege.

Zege voor voetbalsters

Een slecht duel, maar toch een knappe 0-3 zege voor de voetbalsters van FC Weesp. De Weespers waren zondag te sterk voor het erg zwak spelende Odijk. Ondanks de afgetekende zege, was het spel van FC Weesp ondermaats. Op een slecht veld kwamen de Weespers amper aan voetballen toe. Dat kwam vooral door het behoudende spel van de tegenstander. Toch won FC Weesp het duel door goals van Naomi Hoffmeister (2x) en Tess Brunekreef.

Hard werken MHCW beloond

Hard werken werd zondag beloond voor de hockeysters van MHCW. De Weesper ploeg speelde op het scherpst van de snede tegen VVV en kon met een 1-2 zege van het veld af stappen. MHCW was vooral sterk omdat de ploeg zondag als hecht team hockeyde. Fouten maakte de ploeg amper, VVV deed dat wel en mede daardoor kon MHCW ook op voorsprong komen. Na rust was het duel spannend. MHCW won door een goal van Merel van Kassel.

Slechte week Oberon

Met een nederlaag tegen het lager geplaatste Prima Donna Kaas Huizen heeft Oberon deze week slechte zaken gedaan aan kop van het klassement. De Weespers verloren met 2-3, maar konden vooralsnog wel standhouden aan kop. De Weespers startten nog goed en pakten knap de eerste twee sets. Daarna kwam de tegenstander echter sterk terug. Eerst kon de ploeg met 24-26 de derde set pakken, daarna kon het team met 18-25 een extra set forceren.

Volleyballers doen goede zaken

Op jacht naar de top hebben de volleyballers van Oberon deze week wel goede zaken gedaan. De Weespers verloren VV Ouderkerk met 3-2. Oberon keek al snel tegen een achterstand aan. De tegenstander begon sterk en pakte zonder al te veel problemen een 0-2 voorsprong. Daarna was Oberon een stuk sterker. De Weespers kwamen knap terug en pakten met 25-13, 25-21 en 21-19 de zege.

Knappe zege waterpoloërs

Een zwaarbevochten zege zaterdagavond voor de waterpoloërs van Triton. De Weespers konden op het allerlaatste moment net een puntje meer maken dan het sterke De Aalscholver: 5-6. Daarmee deed de ploeg goede zaken. De Weespers hadden veel kansen, maar de meesten bleven onbenut. Toch kwakkelde ook De Aalscholver wat. De Weespers konden toch een voorsprong pakken, maar zagen de tegenstander steeds terugkomen. De allerlaatste seconden leverden de zege op.