Afbeelding

Extra aandacht voor starters en zzp'ers op B2B-beurs.

Algemeen

WEESP - Op de B2B-dagen is er dit jaar extra aandacht voor startende ondernemers en zzp'ers. Op 22 en 23 januari 2014 wordt de beurs weer gehouden.

De Weesper B2B-dagen werden in 2009 voor het laatst gehouden en keren in januari terug op het programma. Het is een ongedwongen netwerkbeurs waar winkels, ondernemers en bedrijven, groot en klein, uit Weesp en omgeving zichzelf kunnen presenteren aan elkaar. Dat kan prominent met een stand of flexibel aan een statafel op de beursvloer. De bezoekers van de beurs zijn de deelnemers zelf en de vele andere ondernemers die verwacht worden om te netwerken.

Tijdens de laatste beurs in 2009 zijn er enkele honderden bezoekers geweest. Deelnemers kunnen op allerlei manieren meedoen, bijvoorbeeld met een stand inclusief deelname aan het B2B-diner aan het eind van de eerste beursdag en een advertentie in de beurskrant. Voor wie dat (nog) een te grote investering is, is er een speciaal arrangement waarbij in plaats van een stand een plekje aan een van de zzp-tafels wordt gereserveerd.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant