Afbeelding

Politie let op foutparkeerders

Algemeen

WEESP - Een mousetrap bij de geldautomaat en foutparkeerders bij scholen. De politie meldt over de afgelopen week de volgende incidenten.

Mousetrap
Een oplettende klant heeft donderdag bij de pinautomaat van de ABN Amro een apparaat ontdekt om gepind geld te onderscheppen.

Volgens de politie ging het om een zogeheten 'mousetrap'. Een kastje om het gepinde geld op te vangen, zodat het lijkt dat de pinautomaat stuk is en geen geld geeft. De klant heeft de mousetrap naar binnen gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

Foutparkeren
Foutparkeerders bij de Singelscholen hebben weer de aandacht van de politie. Een vrouw wist donderdag nog net onder een bekeuring uit te komen.

Agenten waren 's middags bezig met het controleren van foutparkeren tijdens het einde van de schooldagen toen ze een bon wilden uitschrijven voor een foutgeparkeerde auto. De automobiliste kwam net aanlopen en is er met een fikse waarschuwing vanaf gekomen. Aan de Simon Vestdijkstraat heeft de politie vrijdag twee bonnen uitgeschreven voor foutgeparkeerde auto's. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant