Argus komt net tekort

Korfballend maakte Argus zaterdag amper echt fouten, maar toch hebben de Weesper korfballers deze week weer geen punten kunnen pakken. Amsterdam was met 11-12 net een stapje sterker dan de Weespers. Argus speelde goed en leek Amsterdam vooral voor rust onder controle te hebben. Met goed korfbal pakten de Weespers gedurfd een voorsprong. Amsterdam zette na rust aan en kon de Weesper voorsprong puntje voor puntje overnemen.

Oberon gaat maar door

Weer een zege voor de volleybalsters van Oberon. De Weesper koploper was vlak voor het weekend een maatje te groot voor Atalante: 4-0. Met goed volleybal zorgde Oberon al snel voor gevaar aan de kant van de tegenstander. Met 25-18 en 25-9 waren de marges al snel groot en kon Oberon een voorsprong pakken. Atalante leek daarna even wat terug te doen, maar Oberon pakte ook de laatste sets.

Geflatteerde nederlaag waterpoloërs

Vooral omdat de tegenstander de foutjes van de Weespers goed afstrafte, hebben de waterpoloërs van Triton zondag een forse nederlaag geleden tegen De Reuring. De Weespers zwommen met een geflatteerde 12-6 naar de kant. Het duurde even voordat de Weespers echt wakker werden. Vooral de eerste fase van het duel was de tegenstander een stapje sterker. Op het moment dat de Weespers echt toe konden slaan, werd er gefaald met het afronden van de kansen. Dat kwam de ploeg duur te staan.