Afbeelding

Kindertriatlon voortaan op laatste zondag zomervakantie

Algemeen

WEESP - De organisatie van de Kindertriatlon heeft besloten de kindereditie los te koppelen van de WeesperNieuws Triatlon.

De Kindertriatlon wordt voortaan op de laatste zondag van de zomervakantie gehouden. Dat geeft geeft zowel de organisatie en de vrijwilligers als de deelnemers en hun ouders meer lucht.

De wedstrijden op verschillende dagen houden, biedt volop voordelen. Een greep: de Kindertriatlon kan een uur later beginnen zodat er op de ochtende zelf meer tijd is voor de voorbereidingen. Na afloop kan er direct worden opgeruimd, omdat niemand bij de Kwart hoeft te kijken én vrijwilligers van de kindereditie kunnen voortaan eventueel zelf meedoen aan de WeesperNieuws Triatlon.

Daar komt bij de meeste Weesper gezinnen de laatste zondag van de zomervakantie wel weer terug zijn van vakantie maar de sportcompetitie nog niet is begonnen, zodat er veel kinderen mee kunnen doen. En de Kindertriatlon is natuurlijk ook een leuke afsluiter van de zomervakantie.

De Kindertriatlon wordt dit jaar gehouden op zondag 17 augustus 2014. Inschrijven kan vanaf woensdag 1 januari via kindertriatlon.com. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant