Nederlaag voor korfballers Argus

Het eerste korfbalduel van het jaar heeft zaterdag geen goed resultaat opgeleverd voor de korfballers van Argus. De Weespers verloren van DOC: 8-15. Waar Argus het eerste duel nog wel kansen had tegen de Bussumers, waren de kansen nu al snel verkeken. DOC startte voortvarend en kon voor rust al een comfortabele 4-9 voorsprong op het scorebord zetten. Na rust leek Argus heel even terug te komen, maar DOC bleef sterk.

Waterpoloërs gaan slecht om met kansen

Vooral het verspelen van veel te veel kansen heeft de waterpoloërs van Triton zaterdag de das omgedaan tegen concurrent De Vuursche. De Weespers speelden verder goed, maar moesten de zege met 10-8 aan De Vuursche laten.

De Weespers konden met een reeks goede aanvallen al snel voor gevaar zorgen. De Vuursche had problemen met het spel van de Weespers en daarom was het duel steeds spannend. De Weespers vergaten echter de doelpunten te maken, waardoor De Vuursche met de zege aan de haal kon gaan.