Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

Hard werken We Have beloond

Heel hard knokken heeft de handbalsters van We Have zondag een punt opgeleverd tegen het sterke Houten: 22-22. Houten begon erg fel aan het duel en schuwde de soms grove charges geen moment. Toch bleek We Have amper overrompeld door het felle spel van Houten. De Weespers kwamen wel op achterstand, maar konden de schade beperkt houden Na rust kon We Have op het laatste moment terecht een punt pakken.

Forse nederlaag Argus

De koploper was afgelopen weekend een fors maatje te groot voor de korfballers van Argus. De Weespers hadden geen enkele kans en verloren met een forse marge van 22-7 van SDO. Al snel bleek dat Argus een zwaar duel te wachten stond. Koploper SDO startte erg voortvarend en kon al meteen een voorsprong pakken. Argus had daar geen antwoord op en moest SDO laten gaan. De Weespers probeerden wel wat en vochten voor wat het waard was, maar kregen geen vat op het spel van de tegenstander.

Zege waterpoloërs

Zonder echt grote problemen hebben de waterpoloërs van Triton zaterdagavond gewonnen van ZPC Woerden. De Weespers kwamen al snel op een voorsprong en zwommen vervolgens met een 3-8 zege naar de kant. Vooral de eerste helft van het duel waren de Weespers erg sterk. Al snel stond er een afgetekende 0-5 voorsprong op het scorebord voor het Weesper team. Daarna zakten de Weespers terug, maar was er geen moment echt gevaar.