FC Weesp teleurgesteld met punt

Slechts een punt en dat voelde zondag als een nederlaag voor FC Weesp. De goed spelende Weespers stapten tegen concurrent Roda '23 met 2-2 van het veld. FC Weesp startte erg goed. Vooral het veldspel van de Weespers was erg sterk en aanvallend zette FC Weesp meteen de toon. Dat leverde ook meteen een voorsprong op. Na rust nam Roda '23 de voorsprong over, maar FC Weesp bleef de betere ploeg. Er waren genoeg kansen op een zege.

Zaterdagelftal pakt punt

Vooral door een goede eerste helft heeft het zaterdagelftal van FC Weesp deze week goede zaken gedaan door een punt te pakken tegen het veel sterker geachte FC Almere: 2-2. Het gehavende FC Weesp startte voortvarend en kreeg al snel kansen. Al snel volgde een voorsprong na een blunder van de doelman. Toch kwam FC Almere nog voor rust terug. Na rust was FC Almere de betere ploeg. Toch kon FC Weesp standhouden.

Nederlaag voor voetbalsters

Een valse start voor de voetbalsters van FC Weesp. De Weespers leden een vervelende 3-2 nederlaag tegen Odijk. Voor FC Weesp zat alles tegen. De tegenstander was amper beter, maar had het geluk dat FC Weesp meer aan andere zaken dacht. De tegenstander was meer gefocust en pakte de punten. "Het zat allemaal tegen", besefte coach Michael Zandvoort. "We speelden op een slecht veld en kwamen amper aan voetballen toe."

Oberon wordt verrast

Op jacht naar de tweede plaats over een paar weken heeft Oberon zaterdag een nederlaag geleden tegen concurrent VV Amsterdam: 3-1. De Amsterdammers begonnen sterk en pakten meteen de eerste set met 25-23. Daarna leek Oberon nog verder terug te zakken en kon de tegenstander met 25-15 de score verdubbelen. De Weespers pakten alleen de derde set met 21-25. VV Amsterdam bleek amper verrast en herpakte meteen.

Waterpoloërs probleemloos

Zonder dat de tegenstander ook maar een enkele kans had, hebben de waterpoloërs van Triton zaterdag een afgetekende zege geboekt. De Weesper ploeg was met 10-3 een stuk sterker dan Aquarijn. Wat vooral de doorslag gaf aan de kant van de Weespers was dat de ploeg veel vechtlust toonde. De Weespers namen het duel helemaal over en scoorden goal na goal. De meeste goals werden gemaakt door Walter Pauw (4x) en Paul Duyn (3x).