Argus pakt punt tegen Amsterdam

Er waren kansen op een zege, maar toch hebben de korfballers van Argus 'slechts' een punt overgehouden aan het duel tegen het wat beter presterende Amsterdam: 15-15. Argus had voor rust nog wat problemen met de Amsterdammers en vergaten echt goed te korfballen. Langzaamaan werd het spel toch beter en had Argus meer en meer een antwoord klaar. Na de eerste helft stond het 7-7. Argus kon na rust veel beter spelen en zette Amsterdam meer onder druk. Dat leverde de ploeg ook tot twee keer toe een voorsprong op. Het ontbrak achter aan kracht om de voorsprong ook vast te houden. Amsterdam kwam op het laatste moment nog terug.

We Have komt tekort

Vooral doordat het team gehavend was, hebben de handbalsters van We Have zondag verloren van het wat lager geklasseerde Venus/Nieuwegein. De Weespers kwamen op alle fronten tekort en verloren met 17-10. We Have probeerde van alles, maar had geen enkele keer echt een antwoord op het betere spel van de tegenstander. De tegenstander zette al snel druk en kon al voor rust een gaatje slaan. Na rust bleef een ommekeer achterwege.

Wel knappe zege handballers

Zonder al te veel problemen hebben de handballers van We Have zondag gewonnen van Havas. De Weespers waren met 19-37 een stuk sterker dan de Almeerders en hebben nog alle kansen om de eerste plaats zeker te stellen. We Have vocht als team voor de punten en deed dat met verve. Havas had geen goed antwoord op het sterke spel van de Weespers en moest al snel toestaan dat de Weespers de betere ploeg waren.