De zaterdag van FC Weesp verloor afgelopen weekend ook, al was het spel wel goed.

FC Weesp op de slachtbank

Algemeen

WEESP - Een schande en kansloos. Het waren twee woorden waarmee het duel van FC Weesp zondag tegen SV Nieuw Utrecht het best beschreven kon worden. De Weespers voetbalden onbeholpen en werden met 5-0 van de mat geveegd.

Behoudens het eerste gedeelte van de eerste helft, waar FC Weesp nog goed voetbalde, was het duel erg slecht.

FC Weesp werd door de tegenstander afgetroefd en speelde met te veel angst. Dat was ook na de rust het geval.

Zure nederlaag zaterdagelftal
Goed voetbal was onvoldoende voor de zaterdag van FC Weesp deze week. De Weespers speelden erg sterk tegen koploper VOP, maar kwamen met 2-4 toch tekort voor een goed resultaat. FC Weesp speelde veel beter dan de afgelopen weken. Er kwam ook al snel een terechte en afgetekende voorsprong voor de Weespers door twee goals van Armando Cuvalay. Na rust kwam VOP, met wat hulp, terug. FC Weesp kon geen ommekeer forceren.

Veel kansen en zege voetbalsters
Met een hele reeks doelpunten hebben de voetbalsters van FC Weesp zondag gewonnen van Hercules. De Weespers waren met 5-3 een stuk sterker dan de Utrechters. FC Weesp creëerde kans op kans en had voor rust zelfs al op een veel grotere voorsprong kunnen staan. Nu bleef het beperkt, maar was FC Weesp al wel de betere ploeg. Na rust kon FC Weesp de voorsprong goed vasthouden. Al gaf de ploeg ook nog wel wat ballen weg.