Goed MHCW komt tekort

Een nederlaag, maar toch een goed gevoel voor de hockeysters van MHCW. De Weespers verloren zondag van het doorgaans veel sterkere De Reigers: 3-1. Het tevreden gevoel van de Weespers kwam vooral door het goede hockey dat de ploeg speelde. MHCW kon goed meedoen met het spel van de veel hoger geklasseerde tegenstander. MHCW kon voor rust wel scoren, maar moest toch genoegen nemen met een achterstand. Na de rust was MHCW de betere ploeg en kreeg het veel meer kansen.

MHCW verslagen

Een valse start zondag voor de hockeyers van MHCW. De Weespers speelden goed tegen concurrent Woerden, maar verloren toch met 4-2. MHCW startte nog goed en vocht hard voor de kansen. Dat leverde de ploeg ook een voorsprong op toen Jordan van Heerden de score kon openen. Daarna zakte MHCW wat terug en was Woerden de betere ploeg. De tegenstander nam de voorsprong over en bleek vervolgens te sterk voor de Weespers.

Handballers houden koers

Met nog twee duels te gaan hebben de handballers van We Have nog alle kans om eerste te worden en te promoveren. Afgelopen weekend werd er weer gewonnen; We Have versloeg US: 17-20. Cadeau kreeg We Have de punten geen moment. De Amsterdamse tegenstander zorgde voor veel gevaar en mede daardoor waren de teams erg aan elkaar gewaagd. We Have had steeds de voorsprong. Na rust kon We Have goed doorzetten en werd er weer een zege geboekt.

We Have maakt geen fouten

Weer twee punten voor de handbalsters van We Have. De Weespers wonnen afgelopen weekend het duel tegen het sterke Amsterdamse VOC. We Have was heer en meester en stapte met 14-21 van het veld. We Have kende geen problemen en pakte al snel een voorsprong. Voor rust werd er al afstand genomen. Na de rust kon We Have op karakter doorgaan en werd de zege zeker gesteld door de ploeg.

Zeldzame nederlaag Oberon

De tegenstander was zaterdag een maatje te groot voor de volleybalsters van Oberon. De Weesper koploper leed een zeldzame nederlaag en verloor met 3-1 van het slechter presterende Huizen. De Weespers startten nog goed en pakten knap de eerste set. Daarna kwam de tegenstander op stoom en werd Oberon aan de kant gezet. De tegenstander kwam eerst met 25-22 terug, daarna werd met eveneens twee keer 25-22 de zege gepakt.

Fouten nekken waterpoloërs

Vooral een ondermaats tweede partje van het duel heeft de waterpoloërs van Triton zaterdag de kop gekost tegen De Waterwolf: 10-13. De Weesper waterpoloërs kwamen snel op voorsprong. Na de voorsprong zakte de ploeg echter meteen weg. Even maakten de Weespers heel veel fouten. Toch kwam de ploeg het slechte gedeelte van het duel te boven. Het spel was alleen te geforceerd om nog echt voor gevaar te kunnen zorgen.