Afbeelding
Foto:

Posteractie Theater City of Wesopa

Algemeen

WEESP Het ging afgelopen twee jaar alle kanten op door de wisselende Corona maatregelen. Theater City of Wesopa heeft alle varianten meegemaakt: open, open maar vroeg dicht, open zonder horeca, open met horeca maar die moest vroeg dicht, open met beperkte zaalbezetting, open met QRcode check, open met QRcode check én beperkte zaalbezetting en de naarste variant: dicht. Maar nu dan eindelijk, vanaf vrijdag 25 februari: open. 

Het liefst zou het theater van van de daken willen schreeuwen, zo blij zijn ze dat de deuren nu echt weer open mogen. Om toch met iedereen deze blijdschap te delen heeft Wesopa een posteractie bedacht. “We roepen alle Weespers op om een poster te komen halen bij het theater om thuis voor het raam te hangen. Hoe vrolijk ziet Weesp eruit als iedereen een poster voor het raam heeft hangen?” Een poster kan worden opgehaald in het theater tussen een uur voor aanvang van een of gedurende een voorstelling.

Inmiddels heeft het theater de eerste volle zaal weer mogen hebben, afgelopen vrijdag met O’Dreams. “Wat een heerlijk gevoel was dat voor iedereen; de bespelers, het publiek en de medewerkers. Er komen nog meer prachtige voorstellingen aan voor een zeer breed publiek zoals Ida, de lunchvoorstelling van Alfred van den Heuvel, Faye Lovski met Jaap Drupsteen, de Amsterdam Klezmer Band, de Dutch Swing College Band en veel cabaret. Elke donderdag zijn er bovendien weer films en op de zondagen vaak kindervoorstellingen.” laat het theater weten.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant