FC Weesp herstelt knap

WEESP - FC Weesp heeft weer eens gewonnen. En dat was knap te noemen. Na een goed duel werd VVIJ met 2-1 verslagen.

FC Weesp was scherp en er werd hard geknokt. Toch kwam de ploeg op achterstand te staan na een foutje van de achterhoede. Koen Buddenberg maakte de schade met een goal ongedaan. Na rust maakte FC Weesp meer fouten en nam de tegenstander het duel over. FC Weesp had aan één goede counter voldoende om de zege te pakken. De goal kwam van Jesse van Huissteden. FC Weesp kon na de goal knap standhouden.

Forse klap zaterdag
Een forse nederlaag voor de zaterdag van FC Weesp. De Weesper ploeg kreeg een zware klap te verwerken van runner-up Loosdrecht: 7-0. Voor rust was het spel van de Weespers nog goed en kreeg FC Weesp nog goede kansen op treffers. De focus ontbrak echter. Loosdrecht opende de score wel. Meteen na de rust was het weer raak. Dat bleek ook de druppel. Loosdrecht bleef maar aanzetten en leek van elke kans een goal te maken.

Zege voetbalsters
Veel vechtlust heeft de voetbalsters van FC Weesp zondag een zege opgeleverd tegen Odijk. Terwijl de Weespers het eerste duel verloren, werd er deze keer met 2-1 gewonnen. FC Weesp was erop gebrand om de punten te pakken, dat bleek al snel. Robien Llorent zorgde voor de voorsprong. Helen van der Weij, normaal de keepster van de ploeg, kon de tweede goal maken. Daarmee was de zege meteen zeker.