Weer zeges voor We Have

WEESP - Het wordt erop of eronder komende week voor de handballers van We Have. De Weespers hebben, op de slotdag van het zaalhandbaljaar, nog een kans om eerste te worden. Afgelopen weekend deed de ploeg nog wat het moest doen: de sterke tegenstander Voice werd met 33-20 verslagen.

Voor rust was het duel nog erg spannend. De twee teams waren erg aan elkaar gewaagd. We Have maakte wat fouten en zorgde er zo mede voor dat de tegenstander kansen had. Na rust was alles anders. We Have zette alles goed vast en kon de voor rust gepakte voorsprong zonder al te veel problemen vergroten. De zege was toen al snel zeker.

Handbalsters tonen karakter
Een sterke achterhoede en bovenal een goede aanval hebben de handbalsters van We Have zondag de zege opgeleverd tegen SV Zeeburg. De Weespers wonnen de derby zonder problemen met 20-17. We Have toonde aan dat het erop gebrand was om SV Zeeburg te verslaan. De Weespers kwamen meteen op voorsprong. Na rust was het nog amper spannend. We Have kon goed doorzetten en toonde veel karakter door de voorsprong vast te houden.