Afbeelding

Weesper sport van het weekend

Algemeen

We Have moet wachten op feestje

Een eerste plaats, maar nog even geen feestje voor de handballers van We Have. De Weespers stelden afgelopen weekend door een zege op Zaanstreek (20-23) de eerste plaats zeker, maar omdat de ploeg evenveel punten heeft als concurrent Baarn moet de handbalbond nu bepalen wat er gaat gebeuren. We Have speelde wel goed tegen Zaanstreek. De ploeg was voor rust een stuk beter, maar moest na rust aan de bak. Toch bleef de voorsprong staan.

Goed slot voor handbalsters

Met weer een zege hebben de handbalsters van We Have het jaar goed afgesloten. De Weesper promovendus won het laatste duel met 14-22 van DSOV. We Have moest voor rust nog even op gang komen. Doordat de tegenstander erg traag speelde, kon We Have het spel amper maken. Pas na rust werd de ploeg echt wakker en begon het te lopen. We Have werd toen veel beter en zette DSOV zonder al te veel problemen aan de kant. 

Forse klap voor hockeysters

Veel te traag hockey, amper kansen en daardoor slechts een punt voor de hockeysters van MHCW afgelopen weekend. Dat was verrassend, MHCW speelde tegen nummer laatst Roomburg en stapte met 1-1 van het veld. MHCW startte nog wel goed en kon ook op voorsprong komen, maar zakte daarna terug. Roomburg kon zonder problemen tegengas geven. MHCW was totaal van de kaart. Dat werd op het allerlaatste moment afgestraft toen Roomburg een terechte tegengoal maakte.

Ook hockeyers verspelen punten

Vooral een slechte eerste helft heeft de hockeyers van MHCW zondag de kop gekost tegen Alliance. De Weespers verloren met 5-1 van de sterkere tegenstander. Doordat de schade voor rust al groot was, kon MHCW na de rust geen potten meer breken. De tegenstander bleek een stuk scherper.

Argus hervat met nederlaag

Een nederlaag, maar toch geen ontevreden gevoel voor de korfballers van Argus. De Weespers hervatten met een 5-10 nederlaag tegen DSO. Dat Argus nog best tevreden was kwam doordat het heenduel met DSO een forse 25-7 nederlaag opleverde. Nu was het spel stukken beter. Zeker voor rust speelde Argus erg goed en kreeg de ploeg kansen. Het ontbrak Argus echter aan kracht om het goede spel ook het hele duel vol te houden. 

Waterpoloërs pakken punt

Er stond halverwege een forse achterstand op het scorebord, maar toch hebben de waterpoloërs van Triton afgelopen weekend nog een punt kunnen pakken tegen De Aalscholver: 6-6. De Weespers speelden erg sterk en zorgden al meteen voor gevaar. Het voornaamste probleem tot halverwege was dat men vergat de kansen af te maken. Er kwam toch nog een keerpunt voor de Weespers. Hard knokken leverde een punt op.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
"Dit is een zorgprobleem, geen veiligheidsissue" Overlast door verwarde personen groeit al jaren achtereen Algemeen 28 sep, 14:00
Logo
Afbeelding
Nieuwkomersklas Kors Breijerschool Bijzondere klas maakt van kinderen uit alle windstreken gewone leerlingen Algemeen 28 sep, 13:17
Afbeelding
Weesp kan meedoen aan Amsterdamse Pubquiz Algemeen 28 sep, 10:53
Afbeelding
Bingo Versa Welzijn voortaan in kantine FC Weesp Buurt & wijk 28 sep, 08:00
Logo
Afbeelding
Charelle en Floor finishen Tour for Life Zadelpijn, 1,1 miljoen euro en een huwelijksaanzoek Sport 27 sep, 16:00
Afbeelding
Weg is de veiligheid van de Vinex-pallisade Column De Nieuwe Weesper Algemeen 27 sep, 14:00
Afbeelding
Vacatures van de Vrijwilligerscentrale Algemeen 27 sep, 13:00
Logo
Afbeelding
Open Dag het Domijn Ateliers en werkplaatsen open Algemeen 27 sep, 11:20
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief