Rogier de la Rive Box, een van de initiatiefnemers van De Weesper Vereniging, neemt op de stoep van de ambtswoning nog even de allerlaatste details door van haar bezoek aan Weesp zaterdag. Deze foto, die kan worden beschouwd als een warm welkom van de burgemeester in Weesp, maakt deel uit van een serie die onderdeel is van de tentoonstelling van Anneke Kroonenberg.
Rogier de la Rive Box, een van de initiatiefnemers van De Weesper Vereniging, neemt op de stoep van de ambtswoning nog even de allerlaatste details door van haar bezoek aan Weesp zaterdag. Deze foto, die kan worden beschouwd als een warm welkom van de burgemeester in Weesp, maakt deel uit van een serie die onderdeel is van de tentoonstelling van Anneke Kroonenberg. Foto: Anneke Kroonenberg

Femke Halsema brengt zaterdag bezoek aan Verkiezingsevenement

Algemeen

WEESP Het Verkiezingsevenement. Zo heet het evenement dat morgen in de Grote Kerk in Weesp wordt gehouden. Het evenement  staat volledig in het teken van de verkiezingen voor de bestuurscommissie Weesp-Driemond op woensdag 16 maart. Tijdens de bijeenkomst, die om 10 uur begint en duurt tot 16 uur, zullen onder anderen burgemeesters Femke Halsema en Bas Jan van Bochove aanwezig zijn. 

Op woensdag 16 maart gaat Nederland naar de stembus voor nieuwe gemeenteraden. Weesp kiest dan zowel de leden van de gemeenteraad in Amsterdam waar Weesp vanaf 24 maart onder valt, als de leden van de bestuurscommissie Weesp-Driemond. De laatste staat centraal tijdens het Verkiezingsevenement dat is georganiseerd door het participatieplatform De Weesper Vereniging.
Er is onder andere een fototentoonstelling van Anneke Kroonenberg met foto’s van verschillende Weespers. Verder zijn alle negen partijen die deelnemen aan de verkiezingen in Weesp van de partij en er wordt uitleg gegeven wat de bestuurscommissie Weesp-Driemond inhoudt.

Het complete programma vindt u hier.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant