Afbeelding
Foto: Mathe Snoek
Verslag Weesper Week

Het Zwanenkoor, Poppenkast, Silent Disco, Brassband

Algemeen

Het is de laatste dag van de Weesper Week. Weesp heeft zich al van zijn beste kant laten zien en vandaag is het de laatste dag van Amsterdam Presenteert. WeesperNieuws Extra doet er dagelijks verslag van met foto’s van onder meer Weespfoto.nl, de laatste nieuwtjes en ditjes en datjes in deze blog. Laatste update: 13.00 uur.

- Amsterdamse gezelligheid met het Zwanenkoor
- Het allerlaatste evenement op het Grote Plein: Poppenkast, Silent Disco en Brassband

Amsterdamse gezelligheid met het Zwanenkoor

Vrijdagvond stroomde de Grote Kerk vol met Weespers die wel van een Amsterdams deuntje houden. Het Zwanenkoor uit Amsterdam zong elk lied dat je maar kan bedenken dat maar iets met Amsterdam te maken heeft. Het grote koor kwam met ‘Geef mij maar Amsterdam’ door het midden pad naar voren gelopen en gelijk vanaf het eerste moment was het feest. 

Muzikaal leider André Vrolijk had ook nog zijn solo moment. De accordeonist speelde Adiós Nonino, of beter bekend als hét nummer van onze koningin Maxima. De afgeladen kerk was muisstil door het indrukwekkende optreden. Niet veel later stond de kerk weer op z’n kop door het enthousiasme en plezier dat de koorleden uitstraalden tijdens het zingen van de Amsterdamse kaskrakers zoals ‘Bij ons op de jordaan’, ‘Amsterdam Huilt’ en de indrukwekkende vertolking van ‘Ik kan blijven kijken naar jou’.


Foto: Mathe Snoek


Mathe Snoek


Mathe Snoek


Mathe Snoek


Mathe Snoek


 Mathe Snoek

Poppenkast, Silent Disco, Brassband

Vanaf vanmiddag 13:00 uur vinden de laatste activiteiten plaats op het Grote Plein. Er is een silent disco, met een koptelefoon. Garantie voor een top feest waar je met iedereen kan dansen, zonder dat de buren er last van hebben.

Er is ook aan de kleintjes gedacht. Die kunnen genieten van de Poppenkast. Er zullen 3 shows worden gegeven, om 13:00, 14:00 en 15:00 uur.

Meer foto’s van de Weesper Week staan op https://www.weespfoto.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant