Afbeelding
Ingezonden brief

Oproep voor verloren armband van de buurman

Algemeen

Weesp is en blijft een prachtig stadje aan de Vecht, ook als we na woensdag formeel bij Amsterdam horen.Dat er leuke en eerlijke mensen in Weesp wonen is een feit……., waarover later meer!

Ik wil bij deze een oproep doen aan bewoners van wijk Zuid en het centrum van Weesp: mijn buurman heeft op zaterdag 19 of zondag 20 maart zijn zilveren Buddha to Buddha armband verloren. Pas gekregen voor zijn 75e verjaardag en nu al zoek. Samen met zijn hond loopt hij een vast rondje Hugo de Grootlaan, centrum, Nieuwstad en weer terug. Op deze route moet het dit weekend gebeurd zijn.Het zou zo geweldig zijn als iemand zijn waardevolle armband gevonden heeft en terug kan bezorgen! Blijer kan ik mijn buurman niet maken!

Eenzelfde ervaring als deze had ik in januari van dit jaar zelf!Ik verloor mijn autosleutel van mijn ruim 30 jaar oude Peugeot 205. Dat was heel erg jammer.De originele sleutel met Peugeot sleutelhanger uit de 80-er jaren moet uit mijn zak zijn gevallen, precies voor Albert Heijn aan de Amstellandlaan.De sleutel is compleet gevonden en afgegeven bij de supermarkt. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken de eerlijke vinder alsnog te bedanken. Ik ben er echt super blij mee dat het gevonden is. Als u zich bekend maakt bij de krant dan staat er een kleine attentie voor u klaar. En dat zelfde geldt voor de eerlijke vinder van de zilveren armband.

Wie o wie maakt deze Weesper week nog mooier dan deze al is.

Daniëlle Noordzij-van der Weel


Foto van de sleutels die wel al weer zijn gevonden. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant