Afbeelding
Foto's: Weespfoto.nl
Verslag Weesper Week

Akwasi leest voor, schoolvoetbaltoernooi en Amsterdam neemt het over

Algemeen

Tijdens de Weesper Weesp die voorafgaat aan de fusie met Amsterdam op 24 maart laat Weesp zich van zijn beste kant zien. WeesperNieuws Extra doet er dagelijks verslag van met foto’s van onder meer Weespfoto.nl, de laatste nieuwtjes en ditjes en datjes in deze blog. Laatste update: 20.15 uur.

- Akwasi leest voor
- Ruim negenhonderd kinderen  op schoolvoetbaltoernooi
- Morgen neemt Amsterdam het over

Akwasi leest voor

Weesper Akwasi las vanmiddag op een groot ‘voorleesbed’ kinderen voor in de bibliotheek van Weesp. Niet alle kinderen hadden evenveel aandacht voor wat hij allemaal vertelde - de bibliotheek is ook zo indrukwekkend en heeft zoveel te bieden -  maar het was voor herhaling vatbaar. Alleen dan niet in de Weesper Week.

Foto: Mathe Snoek

Ruim negenhonderd kinderen op schoolvoetbaltoernooi

Ruim negenhonderd kinderen van de bassischolen in Weesp deden vandaag in het kader van de Weesper Week mee aan het schoolvoetbaltoernooi dat is georganiseerd door FC Weesp. Nog niet eerder deden er zoveel jongens en ook opvallend veel meisjes mee. Voor de meiden organiseerde FC Weesp de afgelopen periode zelfs speciale trainingen.

Foto: Bjorn van der Neut


Foto: Bjorn van der Neut


Foto: Bjorn van der Neut


Foto: Bjorn van der Neut

Morgen neemt Amsterdam het over

Morgen neemt Amsterdam Weesp over en dat geldt ook voor de Weesper Week. Amsterdam laat vanaf morgen een heel klein beetje zien wat het in huis heeft, met morgenavond een Amsterdamse Avond, vrijdag Het Zwanenkoor en vrijdag is er poppenkast en een zogeheten silent disco. Het vindt allemaal plaats in of rond de grote Kerk. En o ja, er zijn ook fietstochten tussen het stadshuis van Weesp en de Stopera.

Meer foto’s van de Weesper Week staan op https://www.weespfoto.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant