Afbeelding

Ingrediënten die je nodig hebt tijdens een detox

Advertorial

Wil je echt gezond leven, afvallen en je lichaam en geest in balans brengen? Detox kan dan een goede eerste stap zijn. Het is van belang dat je wel goed weet wat je gaat doen, waarom en hoe dat het werkt. Detoxen wil namelijk zeggen dat je je lichaam en geest eigenlijk even vakantie gaat geven. Je laat je ongezonde gewoontes weg, zo kun je je lichaam nog beter ondersteunen. 

Je gaat gebruik maken van de gezonde voedingsstoffen in de biologische sapkuren en zo help je je eigen immuunsysteem nog beter. Het doel bij detox is dat je je lichaam rust gaat geven. Dit kan een paar dagen zijn en dan worden je organen dus ook minder belast. Het is goed om een keer in de zoveel tijd een detox kuur te volgen, het draagt bij aan een gezond en gebalanceerd leven. Jij kunt zelf op deze manier je gezondheid op een goede manier ondersteunen, en verantwoord.

Kies voor jezelf

Hoe voel je je? Ben jij er klaar voor om een detox kuur te volgen? Je kunt dan denken aan drie, vijf of zeven dagen. Iedere kuur die je gaat volgen zal je lichaam helpen om weer op te laden. Je hebt het gewoon even nodig, eens in de zoveel tijd. Het voordeel wat je hebt is dat jij er gewoon thuis mee kunt beginnen. Je krijgt voor het aantal dagen dat je kiest alles thuisgestuurd en dan kan het dus ook snel beginnen. 

Het is vaak aan te raden om eerst een dag te proberen. Later kun je dan drie dagen kiezen, dan weer vijf en dan nog eens zeven. Je bouwt het dan rustig op en dan kan je lichaam er ook beter aan wennen. De eerste keer zal een grotere omschakeling zijn, je moet namelijk even jezelf er op instellen en wennen aan hetgeen wat je gaat drinken. Maar je weet waar je het voor doet en het resultaat is wat telt. Je voelt je namelijk al snel fitter en merkt dus snel de veranderingen. 

Leefstijl aanpassen

Het is niet altijd eenvoudig, maar ook jij kunt je leefstijl aanpassen. Dit kan onder andere door voor Sapje te kiezen. Het voordeel wat je dan hebt is dat een detox kuur dan 100% biologisch is en dan krijg je verschillende biologische groentesappen, diverse groentesoepen en ook biologische kruidenthee. 

Maar je krijgt er nog veel meer bij, maar dat is een verrassing voor als jij de keuze maakt. Je gaat het goed vol kunnen houden want er is variatie genoeg welke je wordt aangeboden.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant