Afbeelding
Foto: Stichting Avond4daagse Weesp

Inschrijving avondvierdaagse geopend

Algemeen

WEESP Een grote stoet wandelende, soms zingende kinderen, met wat ouders her en der om de boel in het gareel te houden. Dat kan niet anders dan de avondvierdaagse zijn. En er is goed nieuws: na twee jaar van afwezigheid vindt de vierdaagse wandeltocht dit jaar weer plaats van 30 mei tot en met 2 juni 2022. Inschrijven kan tot en met 19 april.

De avondvierdaagse mag dit jaar – na twee jaar door corona afwezig te zijn geweest – weer doorgaan. Vanaf 30 mei starten honderden grote en kleine Weesper wandelaars, vier avonden lang, samen aan een 5 of 10 km wandeling.

“Het is fijn om na zo’n lange periode van afwezigheid weer een fysieke avondvierdaagse te kunnen organiseren. De afgelopen maanden zijn wij al druk bezig met alle voorbereidingen om er weer een mooi evenement van te maken”, zegt voorzitter Nynke Venema-Taat van de Stichting Avond4daagse Weesp.

Traditiegetrouw start de avondvierdaagse vanaf het terrein van FC Weesp. En ook dit jaar ligt er voor iedereen die vier dagen op rij zijn afstand behaalt een felbegeerde medaille klaar.

Inschrijving

De avondvierdaagse gaat van start op maandag 30 mei. Het defilé door de stad is op donderdag 2 juni. Wil je meedoen? Inschrijven voor dit wandelevenement kan tot en met 19 april bij de organisatie van je basisschool.


Dit jaar lopen honderden basisschoolleerlingen met hun ouders 5 of 10 kilometer in en om Weesp tijdens de avondvierdaagse van 30 mei tot en met 2 juni. Foto: Stichting Avond4daagse Weesp

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant