Afbeelding
Foto: Pixabay
Vrijwilligerscentrale

Samen de helpende handen bij het OuderKindCafé

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Handbalvereniging We HaVe zoekt secretaris

Handbalvereniging We HaVe, rondom 140 leden, met als basis sporthal Weespersluis en een eigen sportcafé ’t Sluisje, is per op zoek naar een enthousiaste, sportieve secretaris m/v die het bestuur kan ondersteunen. Het gaat om secretariële werkzaamheden, zoals de agenda voorbereiden, notuleren, archiveren en ledenmutaties bijhouden. Vergaderingen vinden eens per maand plaats.

Word vrijwilliger bij het OuderKindCafé op woensdagochtend

Als vrijwilliger ontvang je de bezoekers, je schenkt koffie/thee in en schuift aan voor een gezellig praatje en om te horen wat er speelt. Je kunt deze werkzaamheden ook uitbreiden met het bedenken en organiseren van activiteiten of thema ochtenden of met het plaatsen van berichten op social media. Deze werkzaamheden kun je goed samen doen. Dus heb je een vriend(in), kennis, buurman/buurvrouw voor wie dit ook iets zou zijn? Reageer dan gerust samen!

Golfbaan Weesp zoekt ballenrijders

Met de mini tractor rijdt je over de driving range zodat dat alle gele ballen van het veld worden geraapt. Vervolgens leeg je de bakken van de tractor in de ballenautomaat die ze voor je schoonmaakt en in de automaat deponeert. Je zit veilig in een omheinde kooi dus je hoeft niet bang te zijn dat ballen om je oren vliegen. Na afloop wordt je welkom geheten in de brasserie voor een kopje koffie of thee. Heb jij een uurtje per week over en wil je graag buiten bezig zijn? Dan is dit echt iets voor jou!

Vragen over vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant