Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Vijf teams uit Weesp bij Vechten op de Vecht

Algemeen

WEESP Liefst 135 teams doen morgen mee aan Vechten op de Vecht, de traditionele opening van het seizoen voor sloeproeiteams. Bij de dames doen twee teams uit Weesp mee en bij de heren drie.

Het belooft een waar spektakel te worden voor de roeiteams die uit heel Nederland komen. Er wordt gestart ter hoogte van de Groene Punt, waarna er wordt geroeid naar de Zanderijsluis bij Nederhorst den Berg en erna weer terug naar Weesp. De afstand is ruim 11 kilometer.

De dames starten om 11.30 uur en hiervoor hebben zich 47 teams aangemeld. De dames 1 van sloeproeivereniging de Spiering uit Weesp hebben nummer 17 en de dames 2 gaan als 43ste van start.
Bij de heren doen drie Spieringteams mee: de heren 3 zijn getooid met nummer 80, de heren 7 worden als 82ste weggeschoten en nummer 106 is Heren 1. De sloepen uit Weesp zijn herkenbaar aan het rode clubtenue met daarop in grote witte letters de naam Spiering. Na de prijsuitreiking is er feest in een tent die dit jaar voor het eerst staat opgesteld aan de Stationsweg, bij café ‘t Helletje.
WeesperNieuws publiceert zaterdag in samenwerking met Weespfoto.nl sfeerfoto’s van het eerste grote post-corona evenement in Weesp.  

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant