Afbeelding

Van alles over de financieel opleider Hoffelijk

Advertorial

Het opleidingsinstituut Hoffelijk biedt verschillende financiële opleidingen aan. Bijvoorbeeld een Wft of PE opleiding. Verder kun je bij dit opleidingsinstituut terecht voor verschillende vakopleidingen en e-learnings. Je kunt bij Hoffelijk je opleiding volgen en na afronding je examen afleggen. Er zijn meerdere examenlocaties door heel Nederland waar je dan naar toe kunt. 

Wat voor opleidingen heeft Hoffelijk?

Het opleidingsinstituut Hoffelijk geeft opleidingen op financieel gebied. De bekendste opleidingen die Hoffelijk geeft zijn de Wft opleidingen en de PE opleidingen. Echter hebben ze ook vakopleidingen en masterclasses. Alle opleidingen zijn gericht op financieel gebied. Veel opleidingen die je volgt houden je up-to-date en zorgen dat je actief blijft als financieel adviseur.

Als je een Wft opleiding volgt bij Hoffelijk en die hebt afgerond kun je het diploma behalen. Hoffelijk heeft verschillende locaties in Nederland waar de examens worden afgenomen. Een Wft certificaat behalen met Hoffelijk kan snel. Je wordt in no-time opgeleid tot financieel adviseur. De opleidingen bij Hoffelijk hebben een hoge slagingskans door hen stap voor stap methode.

Hoe werkt het opleidingsinstituut Hoffelijk?

De financiële opleider Hoffelijk geeft digitale en klassikale opleidingen. Het meeste van de opleidingen wordt digitaal gedaan. Klassikaal worden deze alleen gegeven wanneer het moet. Je kunt opleidingen zoals Wft en PE volgen. Het is ook mogelijk om je continu vakbekwaam te houden door verder modules te volgen.

Tijdens je opleiding word je intensief digitaal begeleid en krijg je examentrainingen. Er wordt veel feedback en tips gegeven zodat je goed voorbereid bent op je examen. Het is mogelijk om via het opleidingsinstituut Hoffelijk (financieel opleider) examen oefeningen te maken voordat je voor het echte examen gaat. Omdat je goed wordt voorbereid is de slagingskans bij Hoffelijk hoog waardoor je in een keer kunt slagen.

Hoe werken de examens bij de financiële opleider Hoffelijk?

De opleidingen volg je vooral digitaal. Nadat je de opleiding hebt afgerond kun je een examen afleggen. Stel je begint met de opleiding Wft, dan begin je altijd met de basis opleiding. Je kunt na het volgen van deze module je Wft certificaat behalen met Hoffelijk. Na het behalen van dit certificaat zou je al aan het werk kunnen als financieel adviseur bij een zorgverzekering of een bank.

Het opleidingsinstituut Hoffelijk werkt samen met verschillende examencentra door heel Nederland. Je examen kun je afleggen in een van de examenlocaties. Je kunt het examen afleggen wanneer je de opleiding hebt voorbereid en hebt afgerond. Dat betekent dat je hem volledig hebt doorlopen. Als je de opleiding met een voldoende hebt afgesloten dan mag je het examen gaan doen. 

Je gaat dan naar een van de testlocaties om je examen te maken. Wanneer je het examen af hebt ontvang je binnen 48 uur je resultaat van DUO. Heb je het gehaald krijg je een certificaat. Bijvoorbeeld een Wft diploma. Het is een waardevol diploma waarmee je carrière start in de financiële branches. Je kunt de modules uitbreiden bij Hoffelijk, de financieel opleider zodat jij je verder kunt ontwikkelen als financieel adviseur.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant