Er moet nog veel gebeuren.
Er moet nog veel gebeuren.

Buurtkamer Aetsveld neemt Bar Olympus in gebruik

Algemeen

WEESP Voormalig Bar Olympus in sporthal Aetsveld wordt Buurtkamer Aetsveld. Het is een flinke ruimte die mogelijkheden biedt voor heel veel verschillende activiteiten. Leuk weetje: op 22 april 1982 werd  sporthal Aetsveld geopend.

Lange tijd was Buurtkamer Aetsveld gevestigd in een ruimte pal naast de ingang. Het was een goed begin, maar eigenlijk veel te klein. Maar nu kan er gas worden gegeven, want de voormalige bar van de sporthal is nu Buurtkamer Aetsveld. “Het is een centrale plek in de wijk Aetsveld en wij willen ook echt een centraal punt worden voor jong en oud. Maar.... In eerste instantie hebben we heel veel enthousiaste mensen nodig om er een Buurtkamer van te maken”, laten de initiatiefnemers weten.

Open

Komend weekend 9 en 10 april zijn de deuren van Buurtkamer Aetsveld open. Het is nog geen officiële opening want er moet nog veel gebeuren, maar iedereen die een kijkje wil nemen is welkom tussen 10 en 16 uur.
Er zijn in elk geval veel vrijwilligers en helpende handen nodig. Wanneer je kunt timmeren, schilderen of op een andere manier kunt klussen of kan meehelpen om te verhuizen, dan ben je zeer welkom. Ook is er behoefte aan meubilair, een stofzuiger, afsluitbare kast, kapstokken, serviesgoed, spellen en nog veel meer wat er een beetje gezelligheid in kan brengen. “En heb je een idee voor een activiteit, een plannetje of iets in de aanbieding, wij luisteren graag”, is de uitsmijter.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant