WeesperNieuws Triatlon 2010
WeesperNieuws Triatlon 2010

Triatlontips op Radio Weesp

Algemeen

Wie serieus nadenkt om toch eens mee te doen aan de WeesperNieuws Triatlon, maar nog twijfels heeft, kan vrijdag van Radio Weesp een zetje in de goede richting krijgen. In het programma Het Clubhuis vertellen trainers en atleten hoe je zoiets aanpakt.

Is het echt zo'n bovenaardse prestatie? Of valt het met een beetje basisconditie goed te doen? Hoe pak je de training aan? Hoeveel uur ben je kwijt aan de voorbereiding? En hoe zit het met materiaal en voeding? Op deze en andere vragen zoekt presentator Sjoerd Stoop het antwoord.

Reden voor deze mini-special over de triatlon is de toenemende belangstelling onder Weesper sportievelingen voor de 'Weesper kwart'. Nu al zijn er ruim 100 Weespers ingeschreven; net zoveel  als vorig jaar, terwijl de inschrijving nog tot begin maart open blijft. Mogelijk is er na de radiouitzending nog meer belangstelling.

Het radioprogramma is vrijdag 21 januari te horen om 19.00 en 21.00 uur en op zondag 23 januari om 12.00 uur op 106.5 FM of www.radioweesp.nl. De WeesperNieuws Triatlon is op 21 augustus en gaat over 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km lopen.

WeesperNieuws Triatlon 2010
WeesperNieuws Triatlon 2010
WeesperNieuws Triatlon 2010
Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant