Afbeelding

Weesper sport van dit weekeind

Algemeen

 

Fikse nederlaag voor Argus

Geen moment had Argus zaterdag uitzicht op een goed resultaat tegen koploper De Vinken. De korfballers waren een maatje te klein voor de voornaamste titelkandidaat en gingen met 8-23 onderuit. Argus had de hele wedstrijd een taaie aan De Vinken. De Weespers hadden veel moeite met de druk en moesten vooral verdedigen. De Vinken hoefde niet veel moeite te doen om te scoren. De koploper toonde zich op alle fronten slagvaardiger dan de Weespers.

Koploper overklast Oberon
Oberon heeft zaterdag niet het verschil kunnen maken tegen koploper Forza Hoogland. De Weesper volleyballers leden een vrij kansloze nederlaag: 4-0. Forza Hoogland was Oberon de hele wedstrijd een stapje voor. Met goed volleybal wist de koploper al de eerste sets met 25-15 en 25-15 het verschil te maken. Ook de derde en vierde set toonde een flink verschil aan tussen Oberon en Forza Hoogland. Oberon had met 25-10 en 25-14 weinig te vertellen.

Triton sterker dan aartsrivaal
Op karakter heeft Triton zich zaterdag langs aartsrivaal De Otters 't Gooi gewerkt. De waterpoloërs trokken de wedstrijd laat naar zich toe, maar won verdiend: 9-6. De Otters 't Gooi opende sterk, Triton maakte teveel fouten en keek vroeg tegen een achterstand aan. Dat werd na de tweede perdiode veranderd toen Triton meer in de wedstrijd kwam.  Triton zette de tegenstander vast. De Otters 't Gooi had daar geen antwoord op, waardoor Triton terug kon komen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant