Afbeelding
Foto: WeesperNieuws

Speciale verwendag voor Oekraïense vluchtelingen

Algemeen

WEESP Op Moederdag - zondag 8 mei - is er een zogenoemde Verwendag voor Oekraïense vluchtelingen in de voormalige kerk van de Jehova’s Getuigen aan de Herensingel in Weesp

“Wij willen heel graag de Oekraïense dames een paar uur afleiding bezorgen”, aldus Mehtap Snel die de verwendag heeft georganiseerd. Deze verwendag vindt op Moederdag plaats, maar is niet uitsluitend voor moeders. Oekraïense vrouwen zonder kinderen zijn ook van harte welkom in de voormalig Jehovakerk. Naast gratis dames- en kinderkleding shoppen, is er ook de mogelijkheid tot verschillende kleine beautybehandelingen. Voor kinderen is er ook genoeg te doen. 

Het idee voor deze speciale “verwendag” ontstond nog niet zo heel lang geleden. Meet damesmode heeft al eerder twee ‘gratis shopavonden’ georganiseerd voor Oekraïense vrouwen uit Weesp. “Daar was ontzettend veel animo voor. Het leek ons daarom een prachtig idee om dit veel groter aan te pakken.” Er wordt regelmatig kleding aan de winkel gedoneerd en zo ontstond het idee om de gedoneerde kleding aanstaande zondag in de voormalig Jehovakerk op te hangen.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant