Aan het einde van de Korte en Lange Muiderweg wordt hard gewerkt aan de nieuwe A1 en alle bijkomende bouwwerken, zoals de Spieringbrug.
Aan het einde van de Korte en Lange Muiderweg wordt hard gewerkt aan de nieuwe A1 en alle bijkomende bouwwerken, zoals de Spieringbrug.

Dit weekeind omrijden naar Muiden

Algemeen

WEESP - Wie dit weekeind vanuit Weesp naar de A1 of Muiden wil, moet omrijden via de N236 en de A9. De Korte Muiderweg is ter hoogte van Muiden (Weesperweg) afgesloten vanwege werkzaamheden. 

Het gaat om het deel vanaf de sporthal tot aan de rotonde ten zuiden van het viaduct in de A1. De afsluiting gaat in op vrijdagavond 28 maart om 20.00 uur en duurt tot zondagochtend 10.00 uur. Ook kan van zaterdag 29 maart 21.00 uur tot zondagochtend 30 maart 10.00 uur op- en afrit 3 (Muiden-Weesp) van de A1 richting Amersfoort niet worden gebruikt. Weesp, Muiden en de A1 blijven via omleidingsroutes bereikbaar.

Spieringbrug
Tijdens de afsluiting wordt de Korte Muiderweg aangesloten op een tijdelijke weg door de polder. De verlegging is nodig in verband met de bouw van de Spieringbrug over de Vecht bij Muiden.

Vanaf zondagochtend 30 maart 10.00 uur wordt alle verkeer via de verlegde weg (met vrijliggend fietspad) om het bouwterrein van het aquaduct en de Spieringbrug heen geleid. 

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant