Vele fouten nekken Argus

Veel fouten hebben ervoor gezorgd dat Argus zaterdag geen punten heeft overgehouden aan het duel met DKV. De Weesper korfballers kwamen met 16-8 tekort.

Vooral voor rust werd Argus al snel onder druk gezet door de sterkere tegenstander. DKV speelde in een erg hoog tempo, wat Argus amper aankon en waardoor er fouten ontstonden. Halverwege stond het al 11-3 voor DKV.

Na de rust kwam Argus een stuk beter voor de dag en was het veel sterker. Fouten bleven achterwege en Argus kreeg ook meer kansen. De marge was echter al te groot om nog een echte ommekeer te forceren.

Punt MHCW voelt als zege

Een punt tegen de nummer twee van de stand en dat met een gehavend team. Voor MHCW voelde het zondag toch een beetje als een zege. Het duel met Haarlem werd 0-0.

MHCW moest hard knokken om stand te kunnen houden tegen de sterke Haarlemmers. Van seconde tot seconde was het duel spannend en moesten de Weespers vol aan de bak. Dat lag de ploeg goed. Tot na de rust moest MHCW veel tegenhouden. Na rust kreeg MHCW wel wat kansen op een goal, maar de doelpunten bleven achterwege.

MHCW vergeet door te drukken

Het spel was het grootste gedeelte van het duel goed, maar toch hebben de hockeysters van MHCW afgelopen weekend wederom geen zege kunnen boeken. Deze keer was Naarden te sterk: MHCW werd met 3-1 van het veld gestuurd.

MHCW startte met goed hockey en leek Naarden meteen onder druk te zetten. Toch kwamen de Naarders al voor rust met een frommelgoal op een voorsprong. Daarna zakte MHCW ver terug en speelde het een stuk slechter. Naarden kon de voorsprong toen verdubbelen.

MHCW kon na rust nog antwoorden met een treffer, maar vergat vervolgens door te drukken. Dat maakte de nederlaag al snel zeker. Naarden kon ook nog een derde maken.