Afbeelding
Vrijwilligersvacatures

Diverse organisaties zoeken vrijwilligers met groene vingers

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Sociale klussers
Versa Welzijn Weesp begint medio juni met de FIXbrigade: een sociaal klusteam die bij sociale huurders gratis kleine energiebesparende maatregelen uitvoert om ‘energie armoede’ tegen te gaan.

De FIXbrigade isoleert geen hele woningen, maar voert kleine maatregelen uit om de isolatie te verbeteren. De volgende werkzaamheden kunnen daarbij voorkomen: het vervangen van oude kitranden, het plaatsen van tochtstrippen en kaderprofielen op deuren en ramen of het vervangen van lampen door ledlampen. We bieden een vrijwilligersvergoeding

Verzorgen tuin Hogewey
Verzorgde terrassen en pleinen, frisse bestrating en vrolijke borders met bloeiende planten. Dat is wat we onze bewoners graag zouden willen bieden maar zonder vrijwilligers is dit helaas niet mogelijk. Heb jij een paar uurtjes per week over om ons hierbij te helpen?

Tuinvrijwilligers Versa Welzijn
Voor oudere mensen die thuis wonen wordt het onderhouden van de tuin vaak te zwaar. Voor deze mensen is Versa Welzijn op zoek naar vrijwilligers die hierbij willen helpen. Je kunt denken aan gras maaien, snoeien en onkruid weghalen. Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden.

Buurtkamer de Kastanje
Ook de Buurtkamer is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met het onderhouden van de tuin. Een plek waar bezoekers graag zitten. Help jij mee?

Vragen over vrijwilligerswerk?
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook (online) adviesgesprekken zijn mogelijk.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Maud de Jong Altijd bezig met rennen, maar toch met beide benen op de grond Algemeen 2 jul, 06:00
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Mensen 1 jul, 16:42
Logo
Afbeelding
Winnaar Gooise Verhalenwedstrijd ‘Je moet gewoon beginnen met schrijven en dan komt het verhaal vanzelf’ Algemeen 1 jul, 16:03
Afbeelding
Fly-by herdenking Soesterberg zichtbaar boven Weesp Algemeen 1 jul, 14:34
Logo
Afbeelding
"We willen de beste zorg aan patiënten kunnen blijven bieden" Actiedag huisartsen Algemeen 1 jul, 14:19
Afbeelding
1 juli: Herdenking Slavernijverleden Keti Koti Algemeen 1 jul, 13:55
Afbeelding
Bestuur IVW vernieuwd tijdens ledenvergadering B2b 1 jul, 12:32
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 1 jul, 11:37
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief