Afbeelding
Foto: Zone 1380

Inschrijvingen theaterschool Zone 1380 zijn geopend

Algemeen

WEESP De inschrijvingen van (jeugd)theaterschool Zone 1380 zijn weer geopend. Eerder maakte de theaterschool bekend dat ze zijn verhuisd naar een monumentaal pand in Weesp. Deze ruimte hebben zij voor onbepaalde tijd toegekend gekregen. Deze ruimte geeft nog meer redenen om de theaterschool uit te bereiden dus.

Al jaren is Zone1380 dé (jeugd)theaterschool voor jong en oud in Weesp en omgeving.
De school biedt theaterlessen aan voor kinderen, jongeren en volwassenen. De school heeft theaterlessen voor kinderen tussen de vijf en achttien jaar. Ook is er de Toneelgroep van Weesp voor volwassen amateurs. Zij produceren elk jaar een voorstelling in samenwerking met een koor en Gerard van Amstel als muzikaal leider. De show wordt meestal gegeven in de Van Houtenkerk. Daarnaast biedt de theaterschool ook Vooropleiding Zone1380. Dit is een vooropleiding voor iedereen die een hbo-kunstopleiding wil gaan doen, zoals de toneel- of theaterschool.

“Op 25 juni organiseren wij een gratis proefles-dag voor nieuwe, nieuwsgierige leerlingen. Daarnaast is er eind augustus ook weer de Summer School; een week lang iedere dag theater les voor kinderen en jongeren uit Weesp”, vertelt de nieuwe directeur van Zone 1380 Madelief Klunder.

Iedereen tussen de 6 en 24 jaar kan meedoen aan de proefles-dag. Er op deze dag verschillende groepen, namelijk ‘De Mini’s’ (6 tm 8 jaar), ‘De Junioren’ (9 t/m 12 jaar), ‘Theaterklas 1’ (13 t/m 16 jaar) en ‘Theaterklas 2’ (17 t/m 22 jaar)

Inschrijven kan via de website van de theaterschool. Leerlingen die zich voor 8 juli inschrijven, ontvangen 50,- zomerkorting.

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Maud de Jong Altijd bezig met rennen, maar toch met beide benen op de grond Algemeen 2 jul, 06:00
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Mensen 1 jul, 16:42
Logo
Afbeelding
Winnaar Gooise Verhalenwedstrijd ‘Je moet gewoon beginnen met schrijven en dan komt het verhaal vanzelf’ Algemeen 1 jul, 16:03
Afbeelding
Fly-by herdenking Soesterberg zichtbaar boven Weesp Algemeen 1 jul, 14:34
Logo
Afbeelding
"We willen de beste zorg aan patiënten kunnen blijven bieden" Actiedag huisartsen Algemeen 1 jul, 14:19
Afbeelding
1 juli: Herdenking Slavernijverleden Keti Koti Algemeen 1 jul, 13:55
Afbeelding
Bestuur IVW vernieuwd tijdens ledenvergadering B2b 1 jul, 12:32
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 1 jul, 11:37
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief