Afbeelding

Weespers welkom op netwerkborrel ‘Boost je Buurt’

Algemeen

WEESP Om ondernemers uit gemeente Amsterdam te helpen met het vergroten van hun maatschappelijke rol, heeft organisatie Amsterdam Impact het programma ‘Boost je Buurt’ ontwikkeld. Voor het eerst doen er ook bedrijven uit Weesp mee aan dit programma. Donderdag 19 mei is er een netwerkbijeenkomst, Iedereen is welkom om mee te denken met de lokale bedrijven. 

‘Boost je Buurt’ is een programma om impact ondernemerschap op buurtniveau te versterken. “We richten ons op ondernemers die aan de slag willen (of al zijn) met een inclusieve en/of duurzame buurt. Het gaat om startende ondernemers of al langer bestaande ondernemingen. Omdat Weesp onderdeel van Amsterdam is geworden, was er sinds dit jaar ook de mogelijkheid voor ondernemers uit Weesp om zich aan te melden”, vertelt programma coördinator Egon van Wees.

Er dertig bedrijven geselecteerd om mee te doen aan Boost je Buurt. Twee van deze bedrijven komen uit Weesp. Op donderdag 19 mei biedt de organisatie van 16:30 tot 19:00 een mooie gelegenheid om kennis en ideeën te delen met de lokale ondernemingen om nog meer maatschappelijke impact te maken in gemeente Amsterdam. De bijeenkomst is op Linnaeusstraat 2C in Amsterdam.

Als je graag een steentje bijdraagt aan de verduurzaming van lokale bedrijven uit Weesp (of Amsterdam), en de ondernemers graag een stap verder wil helpen kan je je gratis aanmelden via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-boost-je-buurt-2022-netwerkborrel-320565830027

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant