Afbeelding
Foto: Marit Kaper

Sponsorloop voorafgaand aan feestweek Van der Muelen-Vastwijkschool

Algemeen

WEESP In de week van 20 juni bestaat de Van der Muelen-Vastwijkschool in Weesp 65 jaar. Dit belooft een feestweek vol leuke activiteiten en verwennerij voor de kinderen te worden. Voorafgaand aan deze feestweek heeft de school vandaag een sponsorloop georganiseerd.

De school bestaat binnenkort 65 jaar, en dat moet uiteraard gevierd worden. Om een deel van deze week te financieren, is er vandaag een sponsorloop gehouden. De kinderen hebben rondjes over het schoolplein gelopen, en sommige groepen hebben zelfs door de school gelopen. Een rondje voor de groepen één en twee waren ongeveer honderd meter, zij hebben een ronde gelopen over het grote plein. De groepen drie t/m acht lopen een ronde van ongeveer driehonderd meter. Er waren twee mogelijkheden om te sponsoren: een vast sponsorbedrag, of een bedrag per rondje. Hoe meer rondes de kinderen dan in een bepaalde tijd gelopen hebben, hoe meer geld de kinderen hebben opgehaald.

Een deel van de opbrengst gaat dus naar de school zelf, maar het andere deel gaat naar een goed doel. Omdat de feestweek vanaf 20 juni in het thema natuur zal zijn, heeft het bestuur van de school gekozen voor het goede doel Wereld Natuur Fonds.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant