De uitreiking van 2019
De uitreiking van 2019 Foto: Rabobank

Inschrijving Rabo ClubSupport van start gegaan

Algemeen

WEESP De Rabobank roept verenigingen uit Weesp op om zich aan te melden voor Rabo Clubsupport. Tot half juni kunnen clubs hun project indienen. 

De bank legt uit: “Iedereen verdient een club! Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom ondersteunt de coöperatieve Rabobank al jaren verenigingen door heel Nederland. Sinds maandag 16 mei kunnen clubs door heel Nederland zich weer inschrijven om mee te doen aan de stemcampagne. Dit kan tot en met 14 juni. Daarna krijgen Rabobank leden de kans om te stemmen op hun favoriete club. Vorig jaar deden ruim 600 verenigingen in deze regio mee”.

Leefbare samenleving
De Rabobank wil een bijdragen aan een duurzame en leefbare samenleving. Een gezond verenigingsleven is hier volgens de bank een belangrijk onderdeel van. Daarom ondersteunt Rabobank clubs met kennis, netwerk en geld. Dit doen ze in samenwerking met het NOC*NSF, LKCA en verschillende bonden. De bank investeert een deel van het coöperatief dividend (een fonds om de regio te versterken) in de maatschappelijke doelen van verenigingen: “Bijvoorbeeld het verduurzamen van het clubhuis, investeren in vervoer om kinderen te kunnen halen en brengen of het werven van extra vrijwilligers”. Zo helpen ze samen om het verenigingsleven van Nederland gezond en toegankelijk te houden.

Verenigingen kunnen zich tot en met 14 juni aanmelden via rabo-clubsupport.nl. Vanaf 5 september kunnen de Rabobank leden stemmen op hun favoriete doel en/of vereniging. 

Uit de krant

Uit de krant

Logo
Afbeelding
Zaterdagportret | Maud de Jong Altijd bezig met rennen, maar toch met beide benen op de grond Algemeen 2 jul, 06:00
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Mensen 1 jul, 16:42
Logo
Afbeelding
Winnaar Gooise Verhalenwedstrijd ‘Je moet gewoon beginnen met schrijven en dan komt het verhaal vanzelf’ Algemeen 1 jul, 16:03
Afbeelding
Fly-by herdenking Soesterberg zichtbaar boven Weesp Algemeen 1 jul, 14:34
Logo
Afbeelding
"We willen de beste zorg aan patiënten kunnen blijven bieden" Actiedag huisartsen Algemeen 1 jul, 14:19
Afbeelding
1 juli: Herdenking Slavernijverleden Keti Koti Algemeen 1 jul, 13:55
Afbeelding
Bestuur IVW vernieuwd tijdens ledenvergadering B2b 1 jul, 12:32
Logo
Afbeelding
Straatnamen van Weesp: Chirurgijnsweg Chirurgijn: ‘dokter’ die zijn kennis uit de praktijk haalde Algemeen 1 jul, 11:37
Voorproefje WeesperNieuws Extra? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief