Afbeelding
Foto: Tumisu via Pixabay
Vrijwilligersvacatures

Met spoed hulp nodig bij de voedselbank

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Ophalen voedselbankpakket (spoed!)
Kun jij op donderdagmiddag om half 2 een voedselbankpakket ophalen voor iemand die dat zelf niet kan? De voedselbankuitgifte is in de Grote Kerk. Het gaat om een pakket van 2 grote tassen, een auto is daarom handig.

Loop met Sonja de avondvierdaagse
Sonja (37 jaar) woont bij Philadelphia op de Achtergracht in Weesp. Ze heeft een licht verstandelijke beperking en houdt enorm van wandelen. Ze zou heel graag met de avondvierdaagse mee willen doen dit jaar. En bij voorkeur zelfs 10 kilometer. Maar dit kan alleen als ze een wandelmaatje heeft. Houd jij ook van wandelen en heb je zin en tijd om 4 avonden (31 mei t/m 3 juni) samen met haar de vierdaagse te lopen?

Theater Wesopa
Als medewerker van het bouw- en klusteam help je mee om de theaterzaal in te richten voor verschillende voorstellingen en evenementen. Daarnaast zijn er verschillende onderhoudswerkzaamheden in het gebouw die ook gedaan moeten worden. Ben je handig, kun je klussen en vind je het leuk om in een team te werken? De werkzaamheden zijn vooral overdag en de dagen zijn wisselend.

Vragen over vrijwilligerswerk?
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook (online) adviesgesprekken zijn mogelijk.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant