Afbeelding

Kunstweekend in Theetuin Weesp

Algemeen

WEESP De Theetuin van Weesp transformeert op 4, 5, en 6 juni 2022 tot een openlucht galerie. Zeker 14 kunstenaars vanuit heel Nederland gebruiken deze groene omgeving om hun werken te exposeren.

Het oude Bastion Bakkersschans met de modeltuinen, houten loodsen en vestingwal is een gewild decor voor de diverse kunstuitingen. Dit jaar bieden de deelnemers een zeer gevarieerd aanbod. Van glaskunst tot houten sculpturen, van verfijnde schilderijen tot robuuste stenen beelden, van zilverwerk tot mechanische beelden. Speciale kunst die juist in de tuinen en loodsen goed tot haar recht komt. De modeltuin is met haar kleurige zomerkleed in deze maand een prachtige achtergrond.

Deelnemende kunstenaars zijn: Erik Roggeveen, Marcella van de Vaart, Jenny Mettendaf, Wouter Cuppen, Paul Fessl, Ernest Laeven, Jeanette Veenendaal, Elles Martens van Bendith, Kees Boer, Frank Mabesoone, Marita Nijdam, Ina Hols, Maurits Zijp, Annemieke van de Boogaard, Axel Veenendaal en Riet Blüm.
In het Theehuis en op het terras verzorgt Bar Blauw deze drie dagen een heerlijk ontbijt, lunch of borrel. De Theetuin is open vanaf 9.00 tot 18.00 uur. Toegang is gratis.

De Theetuin ligt aan Ossenmarkt 34 in Weesp. www.theetuin.nl

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant