Renovatie tenniscomplex WTC

Omwonenden huiverig voor geluidsoverlast padelbanen

vr 17 jun, 14:50 · leestijd 3 minuten Algemeen
De banen links worden een kwartslag gedraaid en er wordt met banen geschoven, waardoor tussen de twee bovenste en onderste ruimte ontstaat voor drie padelbanen. Dit gaat uiteindelijk ten koste van één tennisbaan.
De banen links worden een kwartslag gedraaid en er wordt met banen geschoven, waardoor tussen de twee bovenste en onderste ruimte ontstaat voor drie padelbanen. Dit gaat uiteindelijk ten koste van één tennisbaan. Foto: G.J. Schultz

De Weesper Tennis Club (WTC) wil het tennispark renoveren. Onderdeel van het plan is de aanleg van drie padelbanen. Omwonenden staan daar vanwege vermeend geluidsoverlast huiverig tegenover.

Het aantal leden van de WTC is de afgelopen periode gegroeid door onder andere nieuwe tennissers uit Weespersluis, maar nog steeds is vergrijzing van het ledenbestand een uitdaging voor de club. Vandaar dat het bestuur al langere tijd broedt op ee..

Zo blijf je betrokken. Afbeelding


Nog geen abonnee? Meld je nu aan en krijg toegang tot al het nieuws, alle extra achtergrondverhalen, het Zaterdagportret, de uittips, ons archief en de interessante artikelen uit de regio. Voor slechts € 1,14 per week.