Afbeelding
Foto: Kroonkoor

Heel Weesp Zingt tijdens Weesp Gastvrij

Algemeen

Komende zaterdag vindt de eerste editie plaats van Heel Weesp Zingt, tijdens Weesp Gastvrij. Met nu bijna 50 deelnemers is de organisatie al heel erg blij, maar er wordt gehoopt op nog wat versterking. Vooral aan mannen ontbreekt het nog.

Om 16.15 uur wordt er een klein uurtje gezongen door zowel geoefende als niet of minder geoefende zangers en zangeressen. “Dit is de kans om te ontdekken wat voor ervaring het is om in een koor meerstemmig te kunnen zingen”, vindt Marco de Jong van De Gooische Muziekschool. De repetitie is op zo’n manier opgebouwd dat iedereen kan aansluiten en het voor iedereen interessant wordt. Deelname is gratis. 

Het evenement is een initiatief van het Kroonkoor in samenwerking met Weesp gastvrij en vindt plaats in de Van Houtenkerk. Deze kerk is zaterdag de hele dag het toneel van cultuur snuiven in Weesp. 

De middag start al om 12.30 uur met een lunch concert van Cabernet door docenten van De Gooische Muziekschool. Om 14.15 en 15.15 uur vinden optredens plaats van leerlingen van de muziekschool.

Afbeelding

Mis niks, lees alles!

Wil je ons steunen en al onze artikelen lezen?
Kies hier je abonnement.

Uit de krant